What I do

aftermovie

AFTERMOVIES

Er wordt een video gemaakt van uw evenement of feest. Alle onvergetelijke momenten
worden vastgelegd met als resultaat een video die de  fantastische ervaring van uw evenement vereeuwigt.
Commercials” width=”267″ height=”150″ />

TRAVEL

Door middel van een commercial kunt u een bepaalde boodschap communiceren naar uw doelgroep. Wij vertalen deze boodschap in een professio- nele reclamespot.
bedrijffilm

CORPORATE

Er wordt een korte documentaire gemaakt over een door u aangewezen onderwerp. Dit kan bijvoorbeeld een persoon of gebeurtenis zijn.
shortfilm

TIMELAPSE

Geef uw opgenomen nummer extra kracht door er een muziek clip bij te laten maken. Een nummer is niet compleet zonder videoclip!
videoclip

SHORTFILMS

U wordt in staat gesteld om uw bedrijf te promoten naar de consument middels een video. Dit is een goede manier om uw imago of naamsbekendheid te verbeteren.
videoclip

SPORT

Laat uw product zien aan de consument door middel van een video. Consumenten waarderen transparantie en zijn benieuwd hoe uw product gemaakt wordt.

WERKWIJZE

Intake

Intake

We beginnen met een goed gesprek om te bespreken wat uw wensen zijn en om er voor te zorgen dat u weet wat u van Beacon Media kan verwachten.

Idee

Idee

Nadat duidelijk is wat uw wensen zijn zal Beacon Media gaan brainstormen. Hierna krijgt u een aantal ideeën van ons, u kiest het beste idee en dat zal dan vertaald worden in een script.

Voorbereiding

Voorbereiding

In deze fase treft Beacon Media alle voorbereidingen voor het produceren van de video. Er worden datums gepland, locaties uitgekozen, acteurs geregeld en attributen gezocht.

Filmen

Filmen

De beelden die nodig zijn voor het filmpje worden geschoten volgens de eerder gemaakte planning. Deze fase zal zo efficiënt mogelijk worden doorlopen om tijd en kosten te besparen.

Montage

Montage

De geschoten beelden worden door middel van professionele software tot een film gemonteerd. Gedurende dit proces zijn er inzage mogelijkheden om u als klant te betrekken bij de productie.

Afronding

Afronding

Het project word afgerond en de video wordt naar uw wensen geleverd. Daarnaast zal Beacon Media uw helpen om een optimaal resultaat te halen uit de video.